DE BALANS
Massage voor kinderen

Massage is ook zeer effectief bij kleine kinderen, vanuit mijn ervaring worden kinderen erg rustig tijdens het masseren. Het concentratie vermogen vergroot doordat kinderen meer innerlijke rust ervaren.
Kinderen zijn niet aan leeftijd gebonden de vraag naar het geven van massage ontstaat meer vanuit de hulpvraag, wat voor ieder kind verschillend kan zijn. De massage technieken worden verfijnd uitgevoerd en afgestemd op uw kind. Tijdens het geven van de massage kunt u dicht bij uw kind blijven en eventueel de technieken thuis ook toepassen
Massage versterkt het immuunsysteem doordat afvalstoffen het lichaam beter verlaten. Kinderen die gevoelig zijn voor spanningen vanuit hun omgeving of het verwerken van opgedane prikkels en ervaringen. Kan massage uw kind op een speelse en vertrouwde manier helpen bij het versterken van zelfvertrouwen, spanningen loslaten zodat ze lekkerder in hun vel zitten. Voor kinderen die lichamelijk en/of geestelijk beperkt zijn, die misschien veel in dezelfde houding zitten is massage zeer effectief.
Het is zeker het proberen waard voor uw kind en voor u zelf!
2006 massage De Balans, All Rights Reserved
Particulier